10 tegn på du har den bedste tandlæge

Tandlæge Aarhus Studierabat

Med så mange tandlæger at vælge imellem, hvordan kan du vide, du har valgt den rigtige? For det første, er den bedste tandlæge er mere fokuseret på hvad man skal gøre, i stedet for hvad man ikke skal gøre, når man arbejder med en patient. Hvis du spekulerer hvorvidt din tandlæge er den bedste i rækken, kan du overvej disse 10 ting, alle gode tandlæger gør for deres kunder.

 

1. Aktivt lytter

En god tandlæge ønsker at hjælpe patienterne, men de bedste tandlæger finpudser deres lyttefærdigheder lige så meget som de finpudser deres tandlægeteknik. En rigtig god læge tager sig tid til at lytte til patienternes bekymringer, og skynder sig aldrig i gang med en behandling, som patienten i tavshed kan føle sig utilpas ved.
Hos Tandlægerne-ts i Aarhus, tager vi os altid god tid til dig og lytter til dine bekymringer. Vi er desuden udannet i tandlægeskræk, og tilbyder hypnose for at afhjælpe din skræk.

 

2. Uddanner patienten

Fordi du ikke har gået i tandlægeskole, er du naturligvis afhængig af din tandlæge til at uddanne dig i oral sundhed, medicinske problemer, gode vaner og behandlingsmuligheder du ikke er klar over. Tandlægen, der er perfekt for dig, er glad for at tage sig tid til at forklare dine muligheder og hjælpe dig med at forbedre din selvtillid – og dit smil.

 

3. Respekterer patients tid og ressourcer

Konstant efterladt i venteværelset eller betaler for behandlinger du ikke har råd til? Disse er begge røde flag for en tandlægepraksis, der ikke respekterer klienternes tid eller deres budget. Gode ​​tandlæger er lige så punktlige som du er, og tænker over dine midler, når de tilbyder behandling. Hos Tandlægerne Tehrani Schmidt i Aarhus har vi studierabat

 

4. Holder en Clean Office

Den amerikanske Dental Association (ADA) foreslår kontrol for at sikre, at din tandlægeklinik er “ren, pæn og ordentlig.” Hvis du bemærker ting som gamle handsker og beskidte instrumenter, der ikke stuvet væk, kunne din tandlæge have forurenet eksamenslokalet, som spreder bakterier og kan gøre dig og din familie syge.

 

5. Bruger ikke mersalg

Du ønsker en tandlæge – ikke en sælger. Gode ​​tandlæger vil ikke forsøge at mersælge dig på produkter og behandlinger, du ikke helt har brug for, som du ikke bad om forud for en undersøgelse.

 

6. Lærer dig at kende

Føler du dig blot som endnu en klient på hylden og giver dig en upersonlig oplevelse; det kan faktisk påvirke niveauet og kvaliteten af ​​pleje, du modtager. Når din tandlæge tager sig tid til at lære dig at kende, kan han eller hun give bedre pleje og behandlingsforslag, der passer i henhold til din sygehistorie.

 

7. Ønsker et længerevarende forhold

Den bedste tandlæge er investeret i at gøre dig en langsigtet patient, hvilket betyder at følge op, når det er tid til en aftale, planlægge regelmæssige screeninger eller røntgenstråler og gøre at du og din familie føler sig anerkendt, når I er på kontoret. Hvis din tandlæge behandler din aftale som et engangs-job, kan det være tid til at kigge efter en anden.

 

8. Bekymrer sig om personalet

De bedste tandlæger plejer ikke kun om deres patienter, de er også venlige og opmærksomme på personalet. Det er værd at observere den måde, din tandlæge interagerer med kolleger, fordi det giver dig en idé om hans eller hendes ledelsesstil og stemningen blandt de ansatte der skal arbejde med dig.

 

9. Følger Up

Nogle tandbehandlinger kan være lange og besværlige, og efterlade dig følelsen af ømhed eller utilpashed et par timer bagefter. En god tandlæge vil følge op med dig efter en særlig lang eller vanskelig procedure, bare for at sikre du har det OK, og at der ikke er nogen komplikationer under opsving.

 

10. Værdier dig som patient

Du ønsker ikke at føle dig som blot et andet element på din tandlæges to-do liste. De bedste tandlæger har en måde at lade deres patienter vide, at de bekymrer sig om dem personligt. De er interesseret i deres patienters liv, bekymringer og familier, og er ivrige efter at blive en del af deres generelle plejehold.

 

At vælge en tandlæge er ikke en beslutning, du tager let på. Han eller hun skal se dig som en patient for livet, ikke bare én eller to gange. Teaming up med de bedste læger betyder at arbejde med mennesker, der forstår dine bekymringer og kender din historie som en patient. Den bedste tandlæge giver dig altid den pleje, som du og din familie fortjener.