Her er en nogle grunde til, at din virksomhed helt sikkert bør overveje at investere i SEO

SEO virker stadig

Først og fremmest, de anvendte teknikker til at forbedre SEO virker stadig. Selvom måden Google rangerer hjemmesider på blev ændret drastisk for nylig, virker SEO stadig som tidligere. Google har gennem de sidste 10 år ændret meget i deres søgealgorimte, men grundstene har hele tiden været de samme.

Casestudier

Masser af SEO casestudier udført post-Hummingbird kan bekræfte dette. Joshua Guerra, administrerende direktør for markedsføringsfirmaet BIZCOR siger “Så længe du fokuserer på optimal brugeroplevelse, mens de udfører metodiske SEO strategier, vil du blive belønnet med højere positionering og organisk trafik.”

SEO stiger i effekt

SEO mister ikke sin effekt på noget tidspunkt i nær fremtid, tværtimod – Baseret på den måde søgemaskinerne ser ud til at udvikle sig på, vil SEO fortsætte med at være effektiv i den næste mange år fremad. Googles popularitet er stigende, og indtil kunstig intelligens overgår menneskets, vil en SEO ekspert have sin plads. Men selv SEO udvikler sig konstant, og det er min klare overbevisning, at SEO vil have udviklet sig til et niveau, hvor branchen endeligt kan smide sit dårlige rygte, og blive en fuldt gennemskuelig proces selv Google må erkende inden da.

SEO har bedste ROI i markedsføringsbranchen

Det er omkostningseffektivt – I forhold til de omkostninger, der er forbundet med andre former for online markedsføring såsom PPC-annoncering, sociale medier markedsføring, eller at købe kundeemner til e-mail markedsføring, SEO giver rimelig god ROI. Mens PPC kan køre mere omsætning og sociale medier kan være mere vigtigt for dit billede, er din organiske SEO på mange måder stadig et fundament af din online tilstedeværelse.

Søgemaskiner vokser i popularitet

​Søgemaskiner snupper en større markedsandel – Et sted mellem 80-90% af kunderne kontrollerer nu online anmeldelser forud for et køb, og det forventes kun at dette tal stiger. Det vil ikke vare længe, før næsten alle søger efter produkter og tjenester online. Vil du have dem til at være i stand til at finde din virksomhed, eller ej? Uden organisk SEO på plads, vil folk have meget svært ved at finde dig, og vil i stedet finde dine konkurrenter.