Hitta Rätt Bilverkstad I Göteborg

bilverkstad

Om du letar efter en verkstad, är internet en fantastisk resurs. Men ibland är den stora mängden information som finns tillgänglig mer förvirrande än hjälpsam. För att hjälpa sortera igenom recensioner, kommentarer och webbsidor, har vi frågat experterna:

1 Vet vad du ska söka efter:
Ron Montoya, en konsumentexpert som jobbar på en välkänd shopping webbplats berättar: “För att hjälpa dig att begränsa din mekaniker sökning, skriv “bilverkstäder “i sökfältet och ange ditt postnummer. Du kan filtrera resultaten baserat på avstånd, mest över och högst rankade. Målet bör vara att hitta en butik som skapar en balans mellan ett gott betyg och ett stort antal betyg. “

2. För det andra vet var du vill söka:
John Backe, en bilförsäkringsexpert rekommenderar att titta på butikens sociala medier sidor för att få en inblick i kundupplevelsen. En ägare och chefstekniker på  säger: “Titta på lokala omdömes sidor och kreditvärderingstjänster”. Du kan även söka på  i Google Maps efter närliggande bilverkstäder. Eller i Googles vanliga sökning.

3. Lär dig sålla bland online recensionerna:
James Garnand, ägare av Hi-Tech Auto Repair i Phoenix, Arizona, Berättade Citerat: “Det finns bra företag med dåliga recensioner och dåliga företag med enorma betyg 5-stjärniga betyg.” Hur ska man gå igenom detta? Garnand råd: läs på djupet. “Ett bra sätt att se hur ett företag behandlar sina kunder är att se deras svar på goda och dåliga recensioner på nätet. Tar de sig tid att svara och försöka åtgärda problemet eller ignorerar de och förbiser de kundens oro? “
Leta efter höga betyg som inte låter som om de alla var köpt och betalat för. Individualiserade detaljer, som vissa hyss av bilen, är ofta ett tecken på äkthet.
Ta även reda på vilka certifieringar och andra bevis så som en legitim som Bilverkstad Göteborg ska ha för att få intyg på deras kompetens. Alla seriösa bilverkstäder bör ha någon form av certifiering.

Akuta Reparationer

Tyvärr för dem som tar till den öppna vägen, många av ovanstående alternativ är kanske inte alltid är praktiskt. Om du har fastnat på sidan av en obekant motorväg med rök kommer ut ur motorn, så är nog “närmast och snabbast ” som toppar listan över önskad bilverkstads kvalitetéer. Men även om du måste arbeta snabbt och med små resurser, kan du fortfarande göra ett bra val.